Ulasan Parazitol

  • Rika
    Cacing muncul dina putra abdi. Disarankeun ka kapsul Parazitol di rumah sakit anu kami angkat. Hal ieu kacida gampang ngagunakeun, rasa nya pikaresepeun, anak teu boga disgust nanaon. Saatos kursus, cacing lengkep ngaleungit, sareng kaséhatan anak janten langkung saé.
    Parazitol
  • Martani
    Anyar-anyar ieu kuring diuji pikeun sagala jinis parasit sareng aranjeunna dikonfirmasi. Di tempat anu sarua dimana kuring lulus tés, aranjeunna disarankan capsules ngalawan parasit Parazitol. Kuring nginum kursus sareng sadayana normal deui. Kaayaan kaséhatan alus teuing.
    Parazitol
  • Yuliana
    Ngeunaan dua bulan ka tukang kuring meuli Parazitol. Tapi teu sabab parasit mucunghul, tapi pikeun pencegahan. 2 bulan geus kaliwat sarta kuring teu kungsi gering. Sareng indung kuring mamatahan kapsul, anu nyanghareupan masalah sapertos kitu, sareng indung kuring moal mamatahan hal anu goréng.
    Parazitol
  • Andri
    Nalika itching mucunghul dina anus, kuring langsung sadar yén kuring diperlukeun mésér Parazitol capsules. Naha anjeun milih aranjeunna? Kusabab kuring nganggo aranjeunna langkung ti sakali. Kualitas sareng pangaruhna anu pangluhurna. Nyarankeun.
    Parazitol
  • Eko
    Mah nuju Parazitol capsules murni pikeun pencegahan, saprak parasit mucunghul ngeunaan 7 sababaraha bulan kapengker. Kuring parantos suksés ngarawat aranjeunna sareng ayeuna kuring nuju kursus pencegahan. Sakumaha biasa, sadayana saé, kuring mamatahan.
    Parazitol
Peunteun Parazitol
4.8
25